Tuotto hyväntekeväisyyteen

Markkinoiden tuotto käytetään nuorten, vammaisten ja vähävaraisten hyväksi.

Katso avustuskohteet: LC Ylöjärvi/Keijärvi

Lions -järjestö on hyväntekeväisyysjärjestö ja tämän periaatteen mukaisesti myös markkinoiden tuotto käytetään lyhentämättömänä ennen kaikkea paikallisiin avustuksiin. Markkinoiden tuotto syntyy Markkinasanomien ja markkinapaikkojen myynnistä.

Vuoden 2019 markkinoiden tuotosta lahjoitus vähävaraisten lahjakortteihin


Ylöjärven markkinoiden järjestäjät, paikalliset lionsklubit LC/Ylöjärvi-Teivo ja LC/Ylöjärvi-Keijärvi, ovat tehneet yhteistyötä Ylöjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa jo useita vuosia. Tavoitteena on tuottaa iloa ylöjärveläisille vähävaraisille lapsiperheille. Diakoniatyön asiantuntemuksen ansiosta tiedämme, että lahjoitus kohdistuu todelliseen tarpeeseen. Tänä vuonna yhteistyöhön liittyi uutena tahona Ruokakeidas myöntäessään alennusta lahjakorteilla tehtäviin ostoksiin.  

Vammaisille tarkoitettu Hippocampen-maastopyörätuoli on avannut aivan uusia mahdollisuuksia ulkoiluun vaikkapa talven vaikeiden olosuhteiden aikana. Vammaisten virkistysleireihin myönnetyt avustukset ovat tulleet monelle miellyttäväksi vaihteluksi.

Nuoria markkinoiden varoilla tuetaan urheiluharrastuksissa ja itsensä kehittämisessä. Koulujen kautta jaettavat stipendit edistävät nuorten oppimistavoitteita ja erityisesti yhteistyö lukion kanssa on omiaan tukemaan lukion tavoitteita nuorten yrittäjyys- ja kansanvälisyysosaamisessa. 

Partioharrastuksen tukemisella halutaan vaikuttaa nuorten yhteisöllisyyden kehittymiseen näinä syrjäytymistä uhkaavina aikoina.