Tule leijonaksi

Mitä leijonat tekevät, miksi leijona kannattaa olla?  

Otsikon kysymys esitetään usein. Leijonien mielestä vastaaminen on helppoa, koska leijonana voi kokea tekevänsä hyvää ihan henkilökohtaisella tasolla ja toisaalta varainkeruun kautta laajemmaltikin.

Hyvä lukija, pyydän sinua tutustumaan tässä alla esitettyihin muutamiin leijonien toimintamuotoihin ja arvioimaan, olisitko itse kiinnostunut toimimaan niiden puolesta.


Leijonat tukevat nuorten yrittäjyyden ja kansainvälisyyden kehittämistä

Paikallisten oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa nuorille mahdollisuuden toimia moninaisissa tehtävissä mm.Ylöjärven Markkinoilla. Usein myönnetty stipendi ja nuorten oman myyntityön tuloksena hankitut varat käytetään kansainvälisyys- ja yrittäjyysopintoihin.
Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonat tarjoavat apuaan mm. ulkoiluttamalla Tiuravuoren vanhainkodin asukkaita.

Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?


Ylöjärven markkinoidentuotosta suuri osa ohjataan vähävaraisten joulupaketteihin

Yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa jouluruokakassi lähetetään 250 perheelle, joissa on lähes 1000 perheenjäsentä.
Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

 


Leijonat panostavat koulukiusaamisen ehkäisyyn

Leijonat osallistuu nuorten ongelmien ennaltaehkäisevään työhön tukemalla opettajien koulutusta. Leijonien tuki on mahdollistanut useiden opettajien osallistumisen Elämisentaito-koulutukseen, joka on nuorten turvallisuutta ja terveyttä edistävä toiminnallinen ohjelma. Opettajille annetun 2-päiväisen koulutuksen keskeisenä teemana on antaa työkaluja ohjata nuorta ihmisenä ja yhteiskunnan jäsenenä kasvamiseen.
Vastaava ohjelma on tarjolla myös liikunta- ja urheiluseurojen kasvattajille. Hyödynsaajina ovat nuoret aina 18 ikävuoteen asti.
Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonien tuella kansainvälistyminen on helppoa

Ylöjärveltä jo vuosikymmeniä osallistunut nuoria kansainväliseen nuorisovaihtoon (Lions Youth Exchange). Nuoriamme on ollut niin Euroopassa kuin Amerikan mantereella.
Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Vammaisten unelman toteutumiseen ovat Leijonatkin vaikuttaneet

Suomesta lähti 70 urheilijan joukkue vuoden 2019 kehitysvammaisten Special Olympics -kesämaailmankisoihin Abu Dhabiin. Leijonien keräysvaroja käytettiin tähän projektiin.
Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonien työpanos näkyy myös muissa hyväntekeväisyys hankkeissa

Jokapäiväinen leipä on ihmisarvoisen elämän perusedellytys. Miljoonien ihmisten kohdalla karu totuus on kuitenkin se, että ruokaa ei ole riittävästi.
Leijonat tekevät vapaaehtoistyötä Yhteisvastuu -keräyksessä tavoitteenaan torjua nälkää ja köyhyyttä.

Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Jos vastaa pääsääntöisesti ”kyllä”, olet tervetullut jättämään oma Leijonan tassun jälkesi hyvää tekevään seuraan. Lisää kuulet markkinoiden Leijonan luolassa tai pyytämällä yhteyden ottoa. 

Olen kiinnostunut Leijona – toiminnasta. Ota minuun yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti