Tule leijonaksi – tee testi

Mitä leijonat tekevät, miksi leijona kannattaa olla?

Otsikon kysymys esitetään usein. Leijonien mielestä vastaaminen on helppoa, koska leijonana voi kokea tekevänsä hyvää ihan henkilökohtaisella tasolla ja toisaalta varainkeruun kautta laajemmaltikin. Hyvä lukija, pyydän sinua tutustumaan tässä alla esitettyihin muutamiin leijonien toimintamuotoihin ja arvioimaan, olisitko itse kiinnostunut toimimaan niiden puolesta.

Leijonat tukevat nuorten yrittäjyyden ja kansainvälisyyden kehittämistä.

Paikallisten oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa nuorille mahdollisuuden toimia moninaisissa tehtävissä mm.Ylöjärven Markkinoilla. Usein myönnetty stipendi ja nuorten oman myyntityön tuloksena hankitut varat käytetään kansainvälisyys- ja yrittäjyysopintoihin. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonat tarjoavat apuaan mm. ulkoiluttamalla Tiuravuoren vanhainkodin asukkaita. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Ylöjärven markkinoiden tuotosta suuri osa ohjataan vähävaraisten joulupaketteihin

Yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa jouluruokakassi lähetetään 250 perheelle, joissa on lähes 1000 perheenjäsentä. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonat panostavat koulukiusaamisen ehkäisyyn

Leijonat osallistuu nuorten ongelmien ennaltaehkäisevään työhön tukemalla opettajien ja liikuntaseurakasvattajien koulutusta. Leijonien tuki on mahdollistanut useiden opettajien osallistumisen Elämisentaito-koulutukseen, joka on nuorten turvallisuutta ja terveyttä edistävä toiminnallinen ohjelma. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonien tuella kansainvälistyminen on helppoa

Ylöjärveltä jo vuosikymmeniä leijonien kustantamana osallistunut nuoria kansainväliseen nuorisovaihtoon (Lions Youth Exchange). Nuoriamme on ollut niin Euroopassa kuin Amerikan mantereella. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Suomen Lions-liitto ja Lastenklinikoiden kummit yhteistyössä

Suomen Lions-liitto, lionsklubit sekä Lastenklinikoiden Kummit ryhtyvät yhteistyöhön lasten syöpätautien hoidon, hoitomenetelmien ja tutkimuksen kehittämiseksi Suomessa. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa

Leijonien työpanos näkyy myös muissa hyväntekeväisyys hankkeissa

Jokapäiväinen leipä on ihmisarvoisen elämän perusedellytys. Miljoonien ihmisten kohdalla karu totuus on kuitenkin se, että ruokaa ei ole riittävästi. Leijonat tekevät vapaaehtoistyötä Yhteisvastuu -keräyksessä tavoitteenaan torjua nälkää ja köyhyyttä. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Leijonat vaalivat perinteitä         

Sankarihaudoille sytytetään kynttilät LC Ylöjärvi/Keijärven toimesta itsenäisyyspäivänä ja jouluaattona. Onko tämä mielestäsi kannatettavaa toimintaa?

Jos vastaa pääsääntöisesti ”kyllä”, olet tervetullut jättämään oma Leijonan tassun jälkesi hyvää tekevään seuraan.  

Jorma Hokkanen

0405245505

jvh.hokkanen@gmail.com