Ehdota tai hae avustusta Leijonan luolassa

Leijonien avustukset menevät hyviin kohteisiin

Lions -klubit tekevät vapaaehtoistyötä niin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin. Toimintaa on paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Me palvelemme kotiseutujamme. Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat muun muassa koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.
Markkinoilla voi tutustua lions -toimintaan Leijonan luolassa ja siellä voi liittyä myös halutessaan jäseneksi. Paikalla on oikeita leijonia.

Ehdota avustuskohdetta tai hae avustusta

Leijonan luolassa on mahdollista hakea avustusta sellaisiin avustuskohteisiin, jotka täyttävät lions -toiminnan periaatteet. Yhdistyksen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden avustusanomuksia ja -ehdotuksia avustuskohteiksi otetaan vastaan. Avustusanomusten on oltava kirjallisia ja niissä kuvataan, mihin tarkoitukseen lahjoitusvarat on tarkoitus käyttää. Avustusanomuksessa on selvittävä myös hakijan tiedot.
 
Leijonan luolassa ovat edustettuina neljä paikallista lions -klubia.

Avustusanomuksia käsitellään heti paikan päällä ja osa anomuksia voi saada päätöksen heti. Leijonan luolassa voit myös osallistua arvontaan. Palkintona on kesäisten grillituotteiden lahjakortti.
Toimi näin:
Kirjoita avustusanomus tai ehdotus avustuskohteesta paperille ja tuo se 16.5.2020 Ylöjärven markkinoilla Leijonan luolaan ennen klo 14. Avustusanomuksesta tai avustusehdotuksesta tulee selvitä

1) avustuskohde
2) lyhyet perustelut anomukselle/ehdotukselle (lyhyelläkin esityksellä pääsee alkuun). Anomuksen sisällöstä voi keskustella leijonien kanssa Leijonan luolassa
3) anomuksen tekijän / ehdottajan nimi, puhelin, sähköposti
4) anomuksen voi lähettää myös alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.
Vaikka anomuksen lähettäisi sähköisesti, on toivottavaa, että ehdottaja vierailee Leijonan luolassa.

Tästä voit katsoa, mihin lahjoituksia on myönnetty
 

Yhteydenotto

Puhelinnumero (pakollinen)